Hitechgadget logoGa naar homepage
RMA (Return Materials Authorisation)

RMA Regels Hitechgadget.nl

Lees dit eerst voordat u een R.M.A. aanvraag doet.

1. Bent u niet tevreden met uw aankoop, dan heeft u het recht dit te retourneren. Vraag ook hiervoor eerst een RMA nummer aan. De kosten voor het terugsturen zijn geheel voor eigen rekening en het terugsturen kan binnen 14 dagen. Het product moet bij retour wel in originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, en verkoopbaar terugkomen. Is deze voor ons niet meer verkoopbaar, accepteren wij deze wel maar zijn de herstelkosten voor een nieuwe verpakking hoger dan de aanschafwaarde van de (blister)verpakking. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten op u gaan verhalen wanneer blijkt dat er met de verpakking onzorgvuldig mee is omgegaan. Deze kosten zullen dan voor rekening komen van diegene die het product heeft geretourneerd. Komt het product beschadigd retour, dan wordt deze niet geaccepteerd en onmiddelijk retour gestuurd.

2. Indien u het produkt heeft ontvangen en deze werkt niet of is kapot (DOA: Dead on Arival) dient u dat binnen 7 werkdagen te melden bij Hitechgadget.nl via het RMA formulier. U heeft bij een DOA recht op een nieuw product, dit zal na ontvangst van het defecte produkt worden omgeruild en naar u worden opgestuurd. Indien er na verificatie van het teruggestuurde product geen defect wordt terruggevonden door onze technische dienst, kan er 20.00 Euro onderzoekskosten in rekening worden gebracht. Let er wel op dat u alles in de originele onbeschadigde verpakking terug zendt. Geen verzendzegels of plakband op de originele verpakking plakken. Inpakken of in een overdoos verzenden. Beschadigde originele verpakking wordt door ons absoluut geweigerd.

3. De standaard garantietermijn voor onze producten is 6 maanden, mits anders aangegeven. De garantie-termijn op artikelen beneden Eur 25,00 incl. BTW bedraagt 1 maand. Op supplies zit een garantie van 3 maanden. Op radiografisch speelgoed met een waarde tot Eur 80,00 is 3 maanden garantie (mits boven Eur 25,00). Bij ondeskundig gebruik vervalt de garantie.

4. Blijkt er een defect te zitten in een apparaat wat binnen de fabrieksgarantie termijn valt, vanaf leverdatum, heeft u het recht op een vervangend of gerepareerd produkt. Mocht het produkt niet meer geleverd kunnen worden, zal Hitechgadget.nl naar een passende oplossing zoeken om het produkt te vervangen voor een apparaat met dezelfde functionaliteit.

5. Bij een verkeerd geleverde bestelling wordt het produkt kosteloos door Hitechgadget.nl omgeruild. U kunt het produkt terugsturen en de kosten hiervan zullen door Hitechgadget.nl worden terug betaald.

6. U kunt produkten bij Hitechgadget.nl ter reparatie aanbieden. Voor u een produkt ter reparatie aanbiedt dient u eerst een RMA nummer aan te vragen. Stuur uw produkt in een degelijke verpakking met zichtbaar het RMA nummer op de buitenkant naar Hitechgadget.nl.

Onze garantie en retour voorwaarden zijn conform de wet "kopen op afstand"

Uitgesloten van retour sturen zijn:

Gebruikte of beschadigde artikelen.
Speciaal voor de koper bestelde artikelen of aantallen.
Hitechgadget.nl behoudt het recht om geretourneerde produkten te weigeren of om slechts een gedeelte van het faktuurbedrag te crediteren, wanneer het produkt of verpakking gebruikt of beschadigd is.

RMA aanvragen